Запорізький фотограф зобразив дивовижні "краси" ранкового Запоріжжя – викиди з заводів відмінно доповнили пейзаж сонця, що сходить. Відповідні кадри з'явилися на сторінці Олексія Толмачова в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Жителі Запоріжжя не перший рік скаржаться на масове забруднення повітря, яке відбувається через неконтрольовані викиди заводів. Через відсутність вітру останнім часом всі викиди залишаються в межах міста і" осідають " в легенях городян.

Олексій Толмачов розповів, що вчора вночі у нього стався напад астми. Погіршення здоров'я фотограф пов'язує якраз-таки з недавніми викидами.

Запоріжжя / фото: Олексій Толмачов
Запоріжжя / фото: Олексій Толмачов

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Запоріжжя / фото: Олексій Толмачов
Запоріжжя / фото: Олексій Толмачов

Запоріжжя / фото: Олексій Толмачов
Запоріжжя / фото: Олексій Толмачов

Користувачі Мережі підтримали Олексія в коментарях під публікацією. Багато відзначили, що подібні викиди повинні регулюватися документом, який, на даний момент, застарів. Деякі написали, що саме через масове забруднення повітря багато хто переїжджає в інші міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'яни протестують проти забруднення повітря.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі жителі почали масово скаржитися на різні запахи в повітрі у всіх районах міста.

Також Знай.иа писав, що у Мелітополі жителі влаштували ферму серед житлових будинків.