Стало відомо про те, що в Запоріжжі сталася досить дивна ситуація на вулиці. Все, що відбувається було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що в районі Кічкаса в Запоріжжі очевидці стали свідками дивної ситуації. Жінка била палицею двох людей.

При цьому, вона абсолютно не шкодувала людей, і била їх навіть в лежачому положенні.

Що саме стало причиною такого вчинку-невідомо, але, очевидно, що так просто вона не пробачить їх.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в ніч на вівторок, 20 жовтня, в Деснянському районі сталася сцена з епічного бойовика: пенсіонерка побила чоловіка, який вкрав у неї рюкзак.

Інцидент стався близько 2 години ночі, повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.

66-річна жінка зателефонувала в поліцію і розповіла, що біля лікарні швидкої допомоги на вулиці Братиславській невідомий силою відібрав у неї рюкзак. Серед особливих прикмет пенсіонерка вказала, що злодій може бути "трошки травмований", оскільки вона чинила опір.

Досить швидко правоохоронці затримали зловмисника. "Трохи травмований" - це побитий і в крові. Під час впізнання потерпіла впізнала злодія і свій рюкзак. На кадрах видно, що чоловікові добре дісталося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.иа", в Україні скажений Шумахер встановив рекорд з перевищення швидкості: деякі літаки при зльоті так не розганяються.

Знай.иа писав, у "слузі народу" збираються легалізувати самогоноваріння.