У Запоріжжі малолітні хулігани напали на молодика і побили його. Про це повідомив у соціальній мережі Instagram друг потерпілого Іван Дьяков.

За його словами, троє малолітніх злочинців близько півночі 23 жовтня, в районі вулиці Сталеварів від проспекту Соборного вниз до вулиці Перемоги, підстерегли жертву і напали на неї.

Зловмисники накинулися на хлопця, який проходив повз, відібрали у нього сумку з особистими речами, а також досить сильно побили.

В результаті потерпілому були нанесені досить серйозні каліцтва.

Все, що відбувається відобразили вуличні камери відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На опублікованих кадрах видно, як хлопця, який проходить повз кафе, б'ють троє підлітків. Потім побитий хлопець вже без особистих речей проходить повз камеру, а його кривдники ховаються в невідомому напрямку.

Всіх, хто може впізнати нападників і готовий повідомити інформацію про їх осіб, просять відгукнутися за винагороду.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що популярну телеведучу "зламали" хакери, виливши на світ суто особисте: "дихати важко..."

Також портал Знай.ua писав, що озвірілий львів'янин побив охоронця ТРЦ через термометр: "Не має права!"

Також портал Знай.ua писав, що Івлєєвій жорстко дісталося за новий сезон "Орла і решки", схоже на кінець кар'єри: "Твій час минув..."