На виборах мера у Запоріжжі перемагає чинний міський голова Володимир Буряк.

Про це свідчать дані екзит-полу телеканалу Z.

Згідно з екзит-полом, Володимир Буряк набирає 60,6%, Віталій Тишечко – 14,8%, Валерій Прозапас - 11,4%, Віталій Рябцев - 3,6%.

Судячи з даних екзит-полу, до міськради проходять: партія Володимира Буряка - 25,2%, "Слуга народу" - 18,9%, "Опозиційна платформа - За життя" - 14,8%, "Європейська солідарність" - 13,4% і політпартія "Нова політика" - 4,5%.

До обласної ради проходять: партія Володимира Буряка - 24,4%, "Слуга народу" - 19,6%, "Опозиційна платформа - За життя" - 15,5%, "Європейська солідарність" - 13,5% і політпартія "Нова політика" - 4,9%.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, стали відомі результати екзит-полу на виборах у Дніпрі. За попередніми даними, лідирує чинний голова міськради Борис Філатов з результатом у 44,47%.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляє портал «Знай.uа» Філатов згадав часи бідності і знайомство з дружиною Мариною: "поневірялися по квартирах, грошей не було"

Також «Знай.uа " писав, що "Боїшся сам-візьми Корбана", - Краснов запропонував Філатову новий формат дебатів