Стало відомо про те, що жителі Запоріжжя запропонували встановити в дитячих садах відеокамери. Чого не зробиш заради спокою батьків.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 26 жовтня на сайті Запорізької міської ради з'явилася петиція з проханням встановити в дитячих садах по всьому місту відеокамери.

Дитячий сад / скріншот з відео
Дитячий сад / скріншот з відео
у дитячих садах Запоріжжя можуть встановити камери, фото: скріншот з відео

Так, автор петиції для початку ввести таке нововведення хоча б в одному дитячому садку, а якщо результат буде позитивним, то і в інших.

Багато батьків підтримають даний законопроект, адже, вони хочуть розуміти, що їх дітлахам нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вони здають величезну кількість грошей на кахель, установку вікон, або ж заміну шафок. А на безпеку їхніх же дітей грошей точно не пошкодують.

Ще є два місяці на те, щоб зібрати необхідну кількість голосів. Необхідно завжди 750 голосів для того, щоб петиція потрапила на розгляд місцевій владі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Стефанчук обігнав Разумкова в розмірі зарплати: скільки отримав голова Верховної Ради у вересні

Як повідомляв " Знай.ІА", волонтер розповів про поїздки Зеленського на Донбас до президентства: чим займався на передовій " боєць кварталу"

Знай.ІА писав, Арахамія з " Слуги народу" зібрався скоротити ЗСУ: на що підуть зекономлені гроші