Стало відомо про те, що в Запоріжжі безвісти зник молодий хлопець. Ніхто не знає де він зараз.

Таким чином, повідомляється, що він був одягнений в чорну курточку, чорні спортивні штани, а також чорні кросівки і сірий джемпер.

Зниклий хлопець, фото: соціальні мережі
Зниклий хлопець, фото: соціальні мережі

Він пішов з дому ще тиждень тому, і досі нік то не знає де він зараз знаходиться. Новина про його зникнення була опублікована в мережі небайдужими.

Щербині Владиславу зараз 27 років, жив він у Хортицькому районі. Пішов з дому ще 20 жовтня. Родичі розповіли про прикмети потерпілого.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На вигляд він худорлявий, а також у нього коротке волосся. Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про зниклого, або знає, де може перебувати молода людина, просять телефонувати за номером (068) 163-00-46 (Олександра).

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Чернівцях зник блакитноокий підліток-роздавав листівки на виборах. 13-річний хлопець вийшов з дому на підробіток, де він роздавав рекламні листівки по вулиці Руській, але додому так і не повернувся.

Також портал Знай.ІА писав, що Ліс На Прикарпатті перетворився на лабіринт для молодої пари-гриби вилізли боком. На Прикарпатті сімейна пара вирушили по гриби в лісовий масив поблизу села Нова Гута Тисменицького району і не могли самостійно вибратися.

Також портал Знай.ІА писав, що на Закарпатті поліція знайшла зниклу школярку-побачили і прозріли, у всіх є діти. 15-річну ужгородку, яку розшукували рідні та поліція, знайшли у сусідньому селі.