Стало відомо про те, що в Запорізькій області дитині відірвало палець на дитячому майданчику. Винних не можуть знайти.

Таким чином, повідомляється, що в птп веселе, що в Запорізькій області, стався страшний інцидент. Хлопчик грав зі своїм дідусем у парку.

Раптом, його рука потрапила в металевий вигин конструкції гірки. Дитині відірвало дві фали на право руці.

Дитсадок, фото: скріншот з відео
Дитсадок, фото: скріншот з відео

Дитина була відразу доставлена в лікарню, а ось співробітники правоохоронних органів почали розслідування, щоб зрозуміти, хто ж все таки винен в тому, що трапилося.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

В ході розглядів встановили, що дитячий майданчик

перебуває на балансі в місцевому комунальному підприємстві.

Слідчий Веселівського відділення поліції звернувся до суду з клопотанням про продовження строків розслідування, яке було задоволене.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Кропивницькому, Кіровоградська область, пенсіонерку травмувало дверима в маршрутка після того, як жінка зі своєю правнучкою спробувала поїхати в переповненому транспорті.

Дверима пенсіонерці Клавдії Цима відірвало півпальця. Їй ампутували частину мізинця і спробували зберегти залишок пальця, повідомляє у відеоролику ТСН.

Нагадаємо, раніше різке підвищення тарифів за проїзд пересадить львів'ян на велосипеди.

Також Знай.иа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Ще Портал Знай.иа повідомляв, що у Києві-НП з громадським транспортом, - перші подробиці.