Стало відомо про те, що в лісосмузі Запорізької області було виявлено тіло чоловіка. Поліція оперативно спрацювала.

Таким чином, повідомляється, що сталося це ще 24 Жовтня. У лісосмузі поруч із селом Привільне було знайдено обгоріле тіло чоловіка.

Судово-медична експертиза зробила висновок, що 55-річний місцевий житель загинув в результаті того, що отримав численні травми.

Також, з'ясувалося, що в п'ятницю, 23 жовтня, приблизно о 23:00, під час розпивання алкогольних напоїв, між трьома чоловіками виникла сварка, яка в результаті закінчилася вбивством.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

30 - річний та 23-річний молодики, завдали своєму односельчан ударів по голові та тулубу. Коли вони зрозуміли, що вбили свого «товариша по чарці», то просто перенесли його тіло в лісосмугу, де і підпалили.

Все це вони зробили для того, щоб приховати всі сліди злочину.

Підозрюваним вже повідомлено про підозру за п.12 ч. 2 ст. 115 "умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб" КК України.

Чоловікам загрожує від 10 до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Каліфорнії двоє смугастих розбійників увірвалися в замкнене відділення банку через повітроводи. І залишалися б непоміченими, якби не випадковий перехожий, який вирішив зняти готівку в банкоматі неподалік.

Також Знай писав, що на Львівщині під час пограбування будинку зловмисники жорстоко вбили господаря. У ніч на 16 жовтня в приватному будинку в Брюховичах вбито Мечислава Жеребецького.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині пограбували чоловіка, який йшов з магазину додому. Напад було скоєно особами 24 і 30 років, уродженцями Житомирської області.