Стало відомо про те, що школярі Запоріжжя не підуть до школи після канікул. Батьки не знаходять собі місця.

Таким чином, повідомляється, що рішення про дистанційне навчання прийняла місцева влада, включаючи мера міста Володимира Буряка.

До понеділка школярі Запоріжжя та всієї області перебувають на канікулах. Після цього, вони знову будуть вчитися Дистанційно. Це стосується всіх, крім учнів з першого по четвертий клас.

Повинні дотримуватися всі епідеміологічні норми. Дитячі садки, до слова, продовжать роботу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Більшості батьків не сподобалося таке рішення від влади. Вони не хочуть повторювати весняний сценарій, адже, для них це був як найстрашніший сон.

Одні лаються, що знову дистанційне навчання, на якому діти тупіють. Інші-батьки молодшокласників-обурюються чергами на маршрутки і запитують, як дітей везти в школу з новими обмеженнями в громадському транспорті.

На одній думці вони точно не зійдуться. Налагодитися все лише тоді, коли будуть зняті всі ці обмеження. А коли це станеться. - не знає абсолютно ніхто.

Також портал Знай.ІА писав, що Комаровський пояснив причини помилкових ПЛР-тестів і КТ при ковіде: "не показати просто"

Також портал Знай.ІА писав, що у Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що Львівський лікар розкрив страшний секрет коронавірусу-схожий на ВІЛ, не тільки легені.