Стало відомо про те, що в Запорізькій області п'яний покупець громив прилавки магазину через відмову у продажу горілки без маски.
Таким чином, повідомляється, що спочатку чоловік почав матюкатися, і ображати Продавця, а зауважимо і зовсім став трощити в магазині товар.

Як відомо, згідно з карантинними вимогами, відвідувачі магазинів і продавці зобов'язані використовувати захисні маски. У такому режимі українці і весь світ живе вже більше півроку.

Однак, до цього дня не всі можуть змиритися і нормально реагувати на це правило.

Наприклад, житель міста Мелітополь, разом зі своїм п'яним товаришем по чарці почав громити прилавки в магазині, так як йому відмовили у продажу горілки без захисної маски.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після того, як вони почали буянити, продавці натиснули на кнопку охорони, і неадекватів почали заспокоювати.

Чоловіка вже почали шукати по всіх соціальних мережах. Хто дізнається, інформацію, телефонуйте за номером — 0685805236. Телеграм, вайбер, вотсап», - йдеться в оголошенні.

Потрібно сподіватися на те, що поліція також почне займатися цією справою.

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.