Стало відомо про те, що в Запорізькій області, місті Мелітополь розшукують неповнолітню дівчину. Пішла з дому і не повернулася.

Таким чином, повідомляється, що Марині якшиній зараз сімнадцять років. Тиждень тому, 26 жовтня вона пішла з дому, і досі її повернулася.

Ніхто не знає де вона. Рідні і поліція займається її пошуками, і просить небайдужих допомогти в цьому.

З особливих прикмет: у Марини світле волосся до плечей, зростання приблизно 167 сантиметрів, і руде статура.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Одягнена вона була в Світлу курточку, а також штани білого кольору.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження Марини Якшиної, терміново повідомте на спецлінію 102 або за номером +380-50-266-31-67

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що дніпрянку застали за ганебним заняттям на ділянці - " в сумочку-і на вихід" Під час місцевих виборів спостерігачі зафіксували злісне порушення на дільниці – там жінка спробувала забрати з виборчої дільниці кілька незаповнених бюлетенів.

Також портал Знай писав, що у Дніпрі у беззахисної жінки з інвалідністю відібрали квартиру — "спалили" брата і викинули на вулицю. У Дніпрі чоловік незаконно відібрав квартиру у жінки-інваліда.

Також портал Знай писав, що наркоман за кермом мало не угробив копів: взяв на таран і волочив по дорозі врізався в дерево і загорівся. У стані наркотичного сп'яніння горе-водій їздив по зустрічці, таранив поліцейських, заїхав на територію військової академії, де врізався в дерево і автомобіль загорівся.