Стало відомо про те, що в Запоріжжі помер голова Кошової управи Братства ОУН-УПА. Велика трагедія.

Таким чином, повідомляється, що трапилася ця трагедія в суботу, 31 Жовтня. У 73 роки перестало битися серце Калиняка Михайла Федоровича. Він був головою Кошової управи Братства ОУН-УПА Запорізького краю.

Михайло Калиняк, фото: соціальні мережі
Михайло Калиняк, фото: соціальні мережі

Чоловік боровся за незалежність України, і з кінця 80-х років став головою Народного Руху України, і був лідером патріотичного середовища. За ним йшла вся молодь.

Тому, нехай світлий спогад про Михайла Федоровича назавжди залишиться в серці рідних колег, а також всіх тих, хто знав його і поважав.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Чернівцях відійшов у вічність відомий журналіст Василь Бабух. Про це у Facebook повідомив його син, депутат Чернівецької міськради Тарас Бабух.

Василь Іванович Бабух-український журналіст, поет, письменник, фотохудожник і громадський діяч. Головний редактор газети"Чернівці". Заслужений журналіст України. Депутат Чернівецької обласної ради двох скликань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Ужгороді коронавірус обірвав життя легендарного вченого - його знав весь світ

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові помер легендарний будівельник, який "вселив" в новенькі будинки тисячі городян - його поважали всі

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі померли депутат і директор заводу, місто сумує