Стало відомо про те, що під Запоріжжям показали «кладовище» літаків з висоти. Вид заворожує.

Таким чином, повідомляється, що один український блогер відвідав «кладовище», на якому зберігаються раритети авіації. Розташоване воно в 25 кілометрах від міста Запоріжжя, поруч з селом широке.

Відео було опубліковано на YouTube-каналі Moto Life.

Байкер з Дніпра приїхав туди, і вирішив показати це місце з висоти пташиного польоту. Як виглядають кинуті моделі літаків АН-2, Мі-2 і навчальні винищувачі Л - 29-все це ви можете побачити подивившись відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Автор ролика каже, що на територію потрапити дуже легко, можна просто лише попросити охоронця. Він завжди готовий пустити "гостей".

Поки техніка гниє під впливом погодних умов, байкер побачив в цьому місці локацію для незвичайних фотосесій.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що подібне кладовище є і під Харковом, у Вовчанську колишній аеродром вже п'ять років стоїть без охорони. Десятки літаків, які вже ніколи нікуди не полетять іржавіють просто неба.

Кладовище літаків щорічно набуває все більш апокаліптичний вигляд, літаки і вертольоти стоять в напіврозваленому вигляді і буквально вмирають, адже їх поступово розтягують на запчастини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Авіакатастрофа АН - 12 під Львовом: слідство "заблукало" у трьох версіях

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скнилівській трагедії 18 років, рани очевидців не гояться: "тіла валялися без рук і ніг ,а кров лилася рікою"

Також «Знай.иа " писав, що Український гігант "Марія" підкорив Німеччину величчю: "я б зупинився, щоб подивитися"