Стало відомо про те, що популярний український курорт Кирилова, що в Запорізькій області, закрили на карантин.

Таким чином, повідомляється, що в курортній Кирилівці сильно посилили карантин. Починаючи з сьогоднішнього дня, четверга 5 листопада, там закрили всі навчальні заклади.

Новообраний голова ОТГ Іван Малєєв говорить про те, що вони були змушені піти на такий крок, так як кількість хворих коронавірусом в цій місцевості зростає з кожним днем, і статистика показує невтішні цифри.

Кирилівка, фото: скріншот з відео
Кирилівка, фото: скріншот з відео

Саме тому, всі дитячі садки, школи були закриті до 20 листопада, як мінімум.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також були скасовані заняття в спортивних секціях, і всі заплановані масові заходи.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що можливо в Україні будуть введені нові правила карантину. Пов'язані вони з ростом зараження.

Про це стало відомо завдяки повідомленню головного санітарного лікаря Віктора Ляшка в ефірі однієї з українських радіостанцій.

За його словами, подібні заходи вже були введені в деяких країнах Європи, і зараз відомство має намір рекомендувати їх і в Україні. Суть ідеї полягає в тому, щоб в певний період часу обслуговувати в продуктових магазинах і аптеках людей старше шістдесяти років. Це може бути з 10:00 до 12:00. Таким чином вдасться мінімізувати контакти людей похилого віку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, школа не несе відповідальність? У МОЗ пояснили, хто відповідає за поширення інфекції в освітніх установах.

Як повідомляв Знай.иа, зимові канікули в українських школах: дітям і батькам дадуть подвійний відпочинок, названі дати.

Знай.иа писав, під Дніпром свині посадили місто на замок.