Стало відомо про те, що в четвер, 5 листопада в Заводському районі міста Запоріжжя, сталася сильна аварія.

Таким чином, повідомляється, що 70-річний чоловік на автомобілі «Таврія» збив жінку, яка раптово вийшла на проїжджу частину.

Про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

Аварія сталася на вулиці Діагональна. Постраждала була екстрено госпіталізована в лікарню. На жаль, травми виявилися несумісні з життям, і вона померла в палаті.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження за фактом аварії.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, з проханням звернутися за телефонами: (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай.иа, на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії"За майбутнє".

Також портал Знай.иа писав, що у Кривому Розі водій маршрутки № 83 не пустив в салон дитину, тому що у нього не було маски.