Стало відомо про те, що в Запорізькій області від коронавірусу захищають навіть тварин.

Таким чином, повідомляється, що приміряти маску на морду кошлатого вихованця в курортному Мелітополі, що під Запоріжжям, спробували місцеві жителі.

Так господар намагався " захисту собак від вірусу, надів на неї маску. Він був наполегливим, але, ось собаці захисна маска не доставила особливого задоволення.

У Мелітополі чоловік одягав на собаку захисну маску, фото: соціальні мережі
У Мелітополі чоловік одягав на собаку захисну маску, фото: соціальні мережі
у Мелітополі чоловік одягав на собаку захисну маску, фото: соціальні мережі

Як повідомляють очевидці, чоловік був напідпитку, маючи на увазі алкогольне сп'яніння, тому і вирішив провести подібний експеримент.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що коронавірус поширюється по світу небаченими темпами. У більшості людей по світу зіпсувалися плани.

У тому числі, виникли проблеми і в українських туристів. Зокрема, пандемія змусила найбільшу українську авіакомпанію-МАУ переглянути розклад для перельотів до Ізраїлю.

Авіакомпанія МАУ опублікувала офіційну заяву, в якій повідомила, що скасовуються авіарейси зі Львова та Харкова до Тель-Авіва. Перельоти скасовуються з 8 листопада 2020 року. Клієнти компанії, які вже придбали квитки на більш пізні дати, можуть отримати свої кошти назад або перенести виліт.

Як повідомляв " Знай", не пускають на роботу без негативного ПЛР- тесту? У МОЗ сказали, що робити.

Знай писав, лікар розповів, кому не можна носити маски: "Може бути непереносимість"

Нагадавши, Covid-19 в Україні від рекордів, є час видихнути-МОЗ оновило статистику на 8 листопада.