Стало відомо про те, що в Запоріжжі посеред ночі поламали близько сімдесяти молодих дерев.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент днями, 10 листопада. Невідомі вандали» виламали " в сквері Яланського практично сімдесят дерев.

Дані дерева були посаджені минулої весни, всього-то півроку тому. Ось, в мережі з'явилися їхні фотографії вже в зломленому вигляді.

Деякі дерева, до слова, були висотою під сім метрів, і віком близько також семи років. Саджанці були подаровані жителями Білої Церкви. І ось, в один момент вандали все споганили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові малолітки поглумилися над святинею українців - стрибали і витирали ноги, як об ганчірку. Так, стало відомо, що на Львівщині у Трускавці невідомі вчинили наругу над державним прапором. Також невідомі хулігани перекинули кілька лавок у місцевому парку.

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Тернопільщині малолітні вандали розгромили туалет і отримали "Солдатське" покарання: "ганчірку в руки, салага!"На Тернопільщині днями невідомі змалювали громадський туалет у парку культури та відпочинку. Вони залишили на стінах і дверях кабінок написи фломастерами.

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі три маргінали споганили могили. Вони розбили пам'ятники, а причина їх вчинку абсурдна до неможливості. Все заради металевих куточків, які вони планували здати на металобрухт.