Стало відомо про те, що в Запоріжжі зник підліток. Пішов з дому і не повернувся.

Таким чином, повідомляється, що тринадцятирічний Лобанов Данило пропав ще в понеділок, 9 листопада.

Приблизно о 16:00 він вийшов з дому, і до цієї години не повернувся. Пройшла вже практично тиждень, батьки не знаходять собі місця, і не можуть заснути.

У Запоріжжі зник підліток, фото: соціальні мережі
У Запоріжжі зник підліток, фото: соціальні мережі

На даний момент співробітники правоохоронних органів збирають всі дані стосовно Данила, і того, де він може перебувати.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Опитають його друзів, знайомих, а також займуться пошуком хлопця. Залишається сподіватися, що з ним все добре, і він просто десь заблукав.

Якщо раптом, у вас є якась інформація стосовно місця розташування хлопчика, або ж ви його бачили, зателефонуйте за номером телефону 066-595-51-53 (Сергій Григорович), або ж в поліцію по спецномеру 102.

Нагадавши, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів. Від допомоги рятувальників та медиків чоловік відмовився.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка. Останній раз дівчина виходила на зв'язок 8 листопада о 17: 30. поліція просить допомогти в пошуках дівчини.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся.