У Запоріжжі квартирні злодії пробралися в квартиру в той час, коли в ній перебували господарі. Про це в місцевих соцмережах повідомила дочка постраждалих.

За її словами, троє невідомих хлопців спробували пограбувати квартиру її батьків у Хортицькому районі. Це сталося в п'ятницю, 13 листопада вранці - близько 8:30.

Їх злякали господарі житла, які в той час перебували вдома. Як зловмисникам вдалося непомітно відкрити двері квартири серед білого дня, незрозуміло.

"Зовсім безпардонні хлопці, які серед білого дня хотіли обчистити квартиру. Не зрозуміло, як відкрили двері в загальному коридорі і двері в квартиру», - пише дівчина.

Коли злочинці зіткнулися віч-на-віч з господарями квартири, вони злякалися і кинулися навтьоки. Наздогнати їх не вдалося.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Люди, будьте пильні, якщо бачите в під'їзді або біля будинку незнайомих людей, звертайте увагу і спробуйте запам'ятати!", - просить дочка постраждалих.

"Катюша, ну все ж добре. І з рідними теж. Тому менше стресу. А ці в будь-якому випадку попадуться", - заспокоюють її городяни.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Львові вандали змусили городян сидіти на землі - жодної лавки.

Також портал Знай.ua писав, що мера Тернополя надала підловили на мерзенній схемі з поліцією: "вкрали парк?"

Також портал Знай.ua писав, що у Мукачеві Ювелірний магазин забомбили камінням: "чи то псих, чи то нудно"