Під Запоріжжям супермаркет "АТБ" потрапив у курйозну ситуацію – він захистив сміттєвий бак від злодіїв, повісивши на нього замок.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний кадр опублікував Яків Носков на своїй сторінці в Facebook.

У Мелітополі Запорізької області супермаркет " АТБ " відзначився винахідливістю – щоб злодії не крали металеві урни на вході, адміністрація закувала їх у замок. Проїжджий Яків Носков був вражений подібним видовищем і зазначив, що "це жорсткіше, ніж Челябінськ!".

Замок на урні / фото : Яків Носков
Замок на урні / фото : Яків Носков

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що подібна передбачливість не є зайвою. Справа в тому, що супермаркет постійно стає жертвою злодіїв. Вони примудряються красти не тільки продукцію з полиць магазину, а й інше майно – наприклад, кошики і візки.

Закувавши урну адміністрація супермаркету огородила себе від нічних набігів вандалів, а відкрити її, щоб забрати сміття, тепер можуть тільки співробітники супермаркету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у супермаркеті " АТБ " в Мелітополі працівники магазину познущалися над клієнтами , а в кінцевому підсумку відправили за покупками на ринок.

Як повідомляв портал Знай.иа, жителі Сєвєродонецька почали скаржитися на комах в одному з супермаркетів популярної мережі АТБ. Гнівний пост з'явився на сайті відгуків.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі покупці помітили зелену ковбасу в супермаркеті"АТБ". Українці радять не брати продукцію з прилавків, якщо вони помітять схожі "симптоми" стану продуктів.