Стало відомо про те, що в Запоріжжі зоозахисники врятували від загибелі червонокнижних тварин.

Таким чином, повідомляється, що волонтери розповіли подробиці про те, як вони рятували тварин.

Волонтер Олеся Кулик опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі публікацію, де розповіла про все.

Справа в тому, що деякі рукокрилі були занесені до Червоної книги України, і потребують особливого догляду. Вони ледь не замерзли на холоді, але, Олеся їх врятувала.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На жаль, врятувати вдалося лише п'ятьох, інші загинули від холоду.

Більш детально Олеся розповіла у своєму пості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі рятують життя трьом кошенятам, яких горе-власники викинули у вигрібну яму. Тварин залишили на вірну загибель, і вони не вижили б, якби їх не помітила дівчина.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Хмельницькому кіт народився вдруге на очах у здивованих перехожих. Надзвичайники, які прибули до місця події, за допомогою сходів-палиці спустилися в каналізацію і дістали кошеня.

Також «Знай.иа " писав, що Під Львовом шкуродер засунув кішок в клітки і сховав в гараж - жалібно нявкали і кликали на допомогу. У внаселеному пункті Стебник Львівської області, про орендований гараж виявили велику кількість кліток з котами.