Стало відомо про те, що в Мелітополі грабіжника намагалися затримати всі небайдужі. Що відбувалося там насправді.

Таким чином, повідомляється, що співробітники групи реагування патрульної поліції разом з потерпілими та громадськістю затримали раніше судимого, який вкрав речі з автомобіля.

На даний момент він знаходиться за гратами.

Пограбував автомобіль, фото: Патрульна поліція
Пограбував автомобіль, фото: Патрульна поліція

У суботу, 14 листопада, близько 13:30 співробітники правоохоронних органів у Мелітополі побачили чоловіка, якого наздоганяли місцеві жителі. Патрульним вдалося зупинити та затримати зловмисника.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як виявилося, він пограбував легковий автомобіль, і на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Також, було встановлено, що грабіжник виніс звідти відеореєстратор, змішувач, продукти, і ще ряд речей. Все це належало 63-річному чоловікові.

Далеко втекти він на щастя не зможу. Виявилося також, він вже був раніше судимий, і народився в 1976 році.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.