Стало відомо про те, що в Запорізькій області, на космосі зник молодий хлопець. Ніхто не знає де він, рідні хвилюються.

Таким чином, повідомляється, що хлопець зник ще 2 місяці тому. Востаннє його бачили 14 вересня.

Донині, Щербина Данило Анатолійович не повернувся додому.

Зниклий хлопець, фото: соціальні мережі
Зниклий хлопець, фото: соціальні мережі

Хлопець молодий, він 1999 року народження. На зап'ясті у нього є татуювання.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Данила, просять повідомити за номером телефону «102». Координатор пошуку 0505773260 Олександр.

Поки що, ніякої більше інформації про хлопця немає. Поліція намагається зробити все можливе, але, спроби марні. За ці місяці він жодного разу не вийшов на зв'язок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай писав, що у Львові шукають літню жінку, яка вийшла з дому і зникла. У Львові розшукується безвісти зникла Цюник Ольга Василівна. Останні раз жінку 1962 року народження бачили 4 листопада близько 12:00. Зараз про місцеперебування жінки нічого не відомо, її телефон відключений.

Також Знай повідомляв, що у Харкові розшукують 19-річного молодого чоловіка Олександра Калину. Хлопець зник 2 листопада. Олександр пішов з дому в Індустріальному районі Харкова і відтоді не виходив на зв'язок. Його рідні та близькі просять допомогти знайти молоду людину і надати будь-яку інформацію про нього.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові зникла школярка з фіолетовим рюкзаком. 13 листопада дівчина вийшла з дому і більше її не бачили.