Стало відомо про те, що в Запоріжжі виділили практично два мільйони гривень на новорічні майданчики. Підготовка до свята почнеться зовсім скоро.

Таким чином, повідомляється, що департаментом інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради був оголошений тендер.

Вони шукають підрядника, які організовують новорічні свята в місті. Обов'язки в тому, щоб зайнятися ремонтом і монтажем гірлянд, а також новорічних прикрас та ілюмінацій.

Скільки витратять у Запорізькій міськраді на новорічні свята, фото: ФБ
Скільки витратять у Запорізькій міськраді на новорічні свята, фото: ФБ

Необхідно також встановити і закупити частини, яких недостатньо. На це Запорізька міська рада виділила практично два мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

До 17 грудня підрядник буде зобов'язаний встановити все, і здати роботу. Необхідно придбати відсутні види гірлянд, Кабельні стяжки, подовжувачі і так далі.

Зазначимо, що департамент інфраструктури вже вдруге намагається провести тендер. У першому брали участь тільки дві фірми-КП "Запоріжміськсвітло «і приватна фірма»Тесла-монтаж". Але комунальники не надай гарантійного листа і деякі необхідні довідки, тому їх пропозиції скасували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Новий Рік без снігу? Синоптики відповіли на головне питання українців.

Як повідомляв Знай, вихідні на Новий Рік та Різдво 2021: скільки днів будемо відпочивати?

Знай писав, до кінця листопада в Україну прийдуть 17-градусні морози, названі дати.