Стало відомо про те, що в Запоріжжі оголосили в розшук чоловіка, який викинув з вікна свого собаку.

Таким чином, повідомляється, що в Ленінському суді міста Запоріжжя пройшло засідання стосовно справи чоловіка, який знущався над твариною.

Трапилася дана подія в липні цього року. На вулиці Дудикіна п'яний чоловік викинув таксу з вікна першого поверху, прямо на металеву решітку.

суд, фото Уніан
суд, фото Уніан

Травм собака не отримала, однак, її стан оцінювався як вкрай важкий. Він був не годований, і в його організмі було вкрай мало води.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

На судовому засіданні він не з'явився, і до цього було також. 29 жовтня його все ж розшукали і притягли насильно в зал суду.

Прокурор заявив клопотання про розшук підозрюваного, і провадження у справі було зупинено поки його не знайдуть.

Зоозахисниця проти такого рішення. Вона каже, що чоловік вперше не з'явився на суд після його розшуку за ухвалою суду.

Нагадаємо, у Запоріжжі на території школи на дитину напала собака. Одна з матерів записала ролик.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", шкуродерка із Запоріжжя замучила десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також " Знай.ІА " писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого