У Запорізькій області правоохоронці затримали чоловіка через куріння в громадському місці, який перебував у розшуку.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про подію розповідає прес-служба Національної гвардії України.

Повідомляється, що близько 17:00 у п'ятницю, 20 листопада, в Мелітополі Запорізької області затримали чоловіка, який перебував у розшуку. Під час патрулювання вулиці Богдана Хмельницького нацгвардійці помітили чоловіка, який курив у громадському місці. Коли правоохоронці зробили йому зауваження, чоловік почала помітно нервувати і поводитися підозріло.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У процесі поверхневого огляду у 34-річного місцевого жителя виявили шприц з невідомою рідиною. На місце події була викликана слідчо-оперативна група Мелітопольського відділення поліції.

Незабаром правоохоронці встановили, що порушник не вперше має проблеми із законом. Він перебував у розшуку за злочин, передбачений частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запорізькій області зловмисники знімають номери з автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі в багатоповерхівці на вулиці Лобановського сталося страшне вбивство - вчительку фізики вбив її коханий.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі особливо свідомий громадянин намагався себе убезпечити від коронавірус. Для цього, він придумав цілу спецоперацію: як викрасти антисептик з кав'ярні.