До Запоріжжя несподівано прийшла зима в кінці листопада - вулиці засипані снігом, і все місто перетворилося на казкову Лапландію.

Читайте Знай в Google News!

Кадри зимової краси публікує "ZаБор".

"У Запоріжжя пройшов обіцяний сніг і мережу заполонили фото снігових доріг, вулиць, дерев, кущів і, звичайно ж, перших сніговиків", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Але більше всіх снігу зраділи діти - вони тут же почали ліпити сніговиків, які з'явилися в різних районах міста. Одному з них навіть вручили банку Coca-cola-мабуть, замість морквини, якої не знайшлося, щоб зробити традиційний ніс.

"З першим снігом, Запоріжжя", - пишуть користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у понеділок, 23 листопада, в Україні очікується холод. Трохи мокрого снігу на північному сході-Сумщина, Харківщина, можливо, трохи Чернігівщини. Мокрий сніг захопить трохи Полтавської області, Черкаську та деякі райони Луганської.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.