Стало відомо про те, що в Запоріжжі шукають майже тиждень поліцейського. Загадково пропав безвісти.

Таким чином, повідомляється, що 41-річний сержант поліції, Дмитро Стоволос пропав ще в середу, 18 листопада.
Востаннє його бачила мама, яка знаходилася вдома, в Заводському районі міста Запоріжжя.

З того моменту телефон чоловіка знаходиться вимкненим. Відповідно, ніякого більше з ним зв'язку немає.

Зниклий хлопець, фото: соціальні мережі
Зниклий хлопець, фото: соціальні мережі

Дмитро зростом 170 сантиметрів, худорлявої статури, а волосся коротке, русявого кольору.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У день зникнення він був одягнений в темно-синю курточку, спортивного кольору. Також нанівець були класичні джинси, темна шапка, а також черевики.

Для тих, хто може допомогти встановити місцезнаходження Дмитра, прохання телефонувати за телефонами: 0612 39 74 83, 050 724 09 60 або 102.

Як повідомили в прес-службі поліції, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство з позначкою - безвісти зниклий). Призначено службове розслідування і проводяться необхідні заходи з пошуку поліцейського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай писав, що в Харківській області довго шукали молоду жінку з малолітньою дитиною. У поліцію звернувся 40-річний глава сімейства із заявою про зникнення 20-річної дружини.

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі безвісти зник викладач із Запорізького національного університету. 10 листопада чоловік зник.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка, який зник ще 10 листопада. Лавринов Роман Степанович близько 10 години ранку вийшов з дому і досі не повернувся.