Стало відомо про те, що в Мелітополі, Запорізької області, влаштували «дикі танці» поруч з пам'ятником жертва Голокосту. Що відомо про цей інцидент.

Таким чином, повідомляється, що витівки деяких видів молоді залишають бажати кращого. Вони не перестають дивувати людей своїм цинізмом

Справа в тому, що місцева дівчина, яка дивно виглядала, влаштувала "дикі танці" поруч з пам'ятником жертв Голокосту, що на вулиці Гетьманській. Трохи пізніше, вона ж була помічена в самому центрі Мелітополя, поруч з проспектом Богдана Хмельницького.

Очевидці знімали її на камеру смартфонів, і припустили, що найімовірніше вона була під наркотичними речовинами.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ролик, природно, був миттєво опублікований в мережі, а потім розлетівся по інформаційних порталах. Країна повинна знати своїх "героїв".

Яка доля дівчини далі-невідомо. Мабуть, все так і закінчиться правосуддям в коментарях, і карати її ніхто не збирається.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Запоріжжі молодих хлопців спіймали у фонтані за ганебним заняттям.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Франківську пройшов велосипедний заїзд на дистанцію 300 кілометрів.

Також портал Знай.иа писав, що у Києві кур'єр популярної служби доставки влаштував катання на велосипеді прямо у фонтані на Майдані Незалежності.