Стало відомо про те, що українські трудові мігранти потрапили «на гачок» від шахрая із Запоріжжя. Що відомо про цей інцидент.

Таким чином, повідомляється, що після того, як чоловік отримав гроші за послуги з оформлення документів, він просто зник.

Співробітники відділу з кіберзлочинності в Запорізькій області викрили схему обману жителя Запоріжжя. Він по інтернету розводив людей на гроші. Про це повідомили в прес-службі Генерального управління Національної поліції в Запорізькій області.

34-річний чоловік на різних тематичних сайтах розміщував оголошення з працевлаштування на завод з продуктами харчування в Європі. Зарплату обіцяв не маленьку, практично 2 тисячі доларів на місяць.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Природно, що знайшлися ті, хто повівся на цю аферу, так як виглядало все це дуже натурально. Зі своїх жертв він вимагав ксерокопії документів, а також просив оплату за послуги оформлення. І, як не дивно, після отримання бажаного, він просто пропадав.

Ніякі зобов'язання виконані не були. Зараз вже встановлено, що на цю схему повелося близько двох десятків громадян, і загальна сума збитку склала близько 150 тисяч гривень.

За місцем проживання фігуранта правоохоронці провели обшук та вилучили речові докази.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 СТ. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал Знай писав про те, що На Буковині затоплені селяни отримали "дірку від бублика" замість мільйонів Зеленського-вода знищила все

Також портал Знай писав, що Киянка стала жертвою жорстокого нападу в ліфті- " вдарив в обличчя і поставив на коліна"

Також портал Знай писав, що У Тернополі злодій обчистив сироту і зловив миттєву карму-як у бойовику