У Запорізькій області судитимуть підлітка, який з необережності вбив шкільного охоронця.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба Запорізької обласної прокуратури.

Повідомляється, що інцидент стався влітку поточного року на території однієї зі шкіл Мелітопольського району. На тлі виниклої особистої неприязні між 59-річним чоловіком – охоронцем школи - і неповнолітнім хлопцем, останній завдав загиблому удар в обличчя. У слідстві він впав і вдарився головою об асфальтове покриття. Від отриманої черепно-мозкової травми потерпілий загинув у лікарні.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ювенальні прокурори направили до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо неповнолітнього хлопця за фактом вчинення злочину через необережність (частина 1 стаття 119 КК України). Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські трудові мігранти потрапили» на гачок " від шахрая із Запоріжжя.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запорізькій області розшукують зниклу 15-річну дівчину. Ніхто не знає де вона знаходиться зараз.

Також Знай.иа писав, що медики швидкої допомоги в Запоріжжі можуть залишитися без додаткових виплат.