У Запоріжжі стався конфлікт в одному з ресторанів, який порушував карантин вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

Відео з місця події опублікував паблік "Це Запоріжжя" в Instagram.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 28 листопада, в Запорізькому ресторані-пабі "Бастіон", розташованому на вулиці Леоніда Жаботинського. За вказаною адресою надійшло повідомлення в поліцію про порушення карантинних правил.

Коли правоохоронці нагрянули в ресторан з перевіркою, відпочиваючі були вкрай незадоволені. Разом з поліцейськими в заклад зайшов невідомий чоловік, який почав знімати те, що відбувається на камеру. Ймовірно, саме він повідомив про порушення патрульним. Самі ж правоохоронці не стали розкривати особу заявника.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Відвідувач або співробітник закладу (він не представився) почав відразу конфліктувати з патрульними і чоловіком, який прийшов разом з ними. В результаті словесної перепалки чоловік жбурнув тортом в обличчя "оператору" і почав вигукувати нецензурні фрази:

"Зіпсували *** вечір. Хто він такий взагалі? ** він потрібен", - обурювався чоловік.

Спочатку було видно агресивний настрій чоловіка. Поліція при цьому стояла осторонь і прийняла нейтральну позицію. Це можна було припинити, проте правоохоронці нічого не зробили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кінотеатри України готуються до закриттів і звільнень персоналу.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Буковині ринки закриють на вихідні, бізнесмени придумали хитрість.

Також Знай.иа писав, що в одному з барів Києва поліція влаштувала "спецоперацію" ще до початку дії карантину вихідного дня.