Стало відомо про те, що в мережі з'явилися Фотографії, від яких стає не по собі. Люди переходять всі грані дозволеного.

Таким чином, повідомляється, що підлітки зробили з батона собі взуття, і почали хвалитися цим в соціальних мережах. Автор поста пише про те, що важко публікувати цю фотографію, це навіть складніше морально, ніж фотографії загиблих бійців на Донбасі.

Тут досконале інше-знущання над пам'яттю мільйонів людей. Тут духовна катування нації, всього лише одна фотографія.

Зробили її в листопаді, якраз перед Днем пам'яті жертв Голодомору. Найімовірніше, у підлітків не було злого умислу, але, це понесло за собою ряд наслідків.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дуже страшна фотографія. Не смію навіть просити вибачення у старших людей в крові, яких ще є це святе почуття до хліба. Немає нам вибачення, якщо такі речі трапляються зараз. Ми роками йдемо не туди і не за тим" - пише автор публікації.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві комунальники насмішили жителів столиці. Вони нанесли розмітку на дорозі, минаючи калюжу.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули його ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.