Вода – важлива складова гарного самопочуття і функціонування всього організму. Важливо ввести собі за звичку пити воду в достатній кількості, адже вона живить і регулює багато процесів в організмі.

Людині в середньому потрібно випивати 8-10 склянок води в день. Це залежить від ваги людини і її активності протягом дня. Однак існує оптимальний графік прийому води для того, щоб організм отримував від цього максимальну користь.

8:00

Звичка пити воду вранці натщесерце допоможе вам швидко досягти оптимального рівня рідини в організмі. Крім того, це є прекрасним способом розбудити організм і підготувати його до ранкового прийому їжі.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

11:00

В цей час приймання води допоможе вам не тільки поповнити водний баланс в організмі, але і вгамувати апетит перед обідом. Твердження, що під час їжі шкідливо пити воду, невірно. Стакан звичайної води поліпшить травлення їжі.

16:00

Між обідом і вечерею досить великий часовий перерву. Саме тому цілком нормально, якщо виникає потреба випити води. Вона є відмінним варіантом заповнити недолік рідини в організмі. Почніть прислухатися до потреб власного тіла.

20:00

Перед вечерею краще просто випити склянку газованої води, можна з шматочком лимона.

Важливо пам'ятати, що організм дуже чутливий до балансу води і щоб всі системи в ньому функціонували, потрібно підтримувати водний баланс на протязі всього дня.

Нагадаємо, що допоможе запобігти старіння мозку.

Як повідомляв Знай. ua, вчені з'ясували, як шоколад впливає на слух.

Знай. ua писав, що вчені з'ясували, як продовжити молодість.