Дієтолог з Німеччини Маріон Грилльпарцер називає себе "екотрофологом", іншими словами, експерт з "екологічного домашнього харчування".

Про "чудотворні" ідеї спеціалістки пише німецьке видання Bild, де презентує її чудо-дієту.

дієта
дієта

"Їсти все підряд і при цьому втрачати вагу - мрія кожного, хто вічно мучиться з парою зайвих кіло. Зі "всеїдною" дієтою це можливо. У той час як багато дієтологів повністю виключають вуглеводи або жири з раціону, тут все дозволено - в певних дозах", - цитує слова експертки видання.

схуднення
схуднення

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

У виданні зазначається, що "організму треба давати все, що йому необхідно, тоді він буде позбавлятися від того, що йому не потрібно - жирових відкладень". Загалом, дозволено все, але в конкретній комбінації, за формулою "1-2-3": одна частина вуглеводів, дві частини білків і три частини овочів.

Вуглеводи допускаються у вигляді натурального рису, житнього хліба, пасти "аль денте" (від італійського виразу "на зубок", тобто на відчуття як ніби злегка недоварено) або картопля в мундирі. Поряд з овочами вітаються яблука, ягоди, цитрусові. Однак автор трохи лукавить, і дещо з "всеїдною" дієти все ж доведеться виключити, наприклад - м'які сорти пшениці, дешеві рослинні жири, ковбасу і газовану воду.

Нагадаємо, Аніта Луценко та Юлія Богдан "взялися" за чоловіків.

Як повідомляв Знай.uа з грубої хамка в виховану красуню: Аніта Луценко показала перетворення учасниці "Зважені та щасливі".

Знай.uа писав, серце культового актора не витримало: легенду кіно терміново госпіталізували, лікарі приймають екстрені заходи.