Жителі п’ятиповерхівок в місті Чоп, Закарпатської області потерпають від нашестя тарганів.

Про це пише Перший.

Вони повністю “окупували” під’їзди, та й у квартирі від них не сховаєшся. Діти бояться засинати бо таргани можуть лазити по ним.

Дана проблема тягнеться не перший рік, але місцева влада не реагує на проблему.

В цьому році Чопська міська рада не винесла питання про виділення коштів на боротьбу з тарганами.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Не проханні гості місто Чоп

Geplaatst door Перший op Maandag 6 juli 2020

Нагадаємо, у Черкасах в одному із будинків оселилися гігантські таргани. Ці вусаті комахи зраділи спеці і виповзають з усіх щілин, чим сильно лякають місцевих жителів. Про непрошених "гостей" повідомила користувач соцмережі Facebook Тетяна у групі "Черкаси Митниця".

"Ніколи не думала, що буду свідком такого. Але… наш двір кишить тарганами. Вдень, звичайно, їх не видно, але як тільки темніє, з усіх щілин починають вилазити гігантські таргани. Я вперше бачу таких чорних і величезних тарганів. Вони скрізь: на дорогах, на стінах, біля під'їздів", - розповіла Тетяна.

Таргани, скріншот: Facebook / Черкаси - Митниця
Таргани, скріншот: Facebook / Черкаси - Митниця

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українців тримають у диких умовах закордонного ізолятора - води по кісточки і таргани догори лапками

Як повідомляє портал «Знай.uа» Пенсіонерка живе в спартанських умовах - помешкання перетворилося на звалище, жахливий запах і таргани

Також «Знай.uа» писав, що Безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету та став "моделлю" – "Мою дівчину нудило"