В Ужгороді відбулася перестрілка між групою людей, в якій постраждали двоє чоловік. Про подробиці події розповів місцевий журналіст Віталій Глагола на своєму Telegram-каналі.

За словами чоловіка, інцидент стався у вівторок, 7 липня, близько 21:30 на околиці Ужгорода поблизу села Минай біля ресторану "Верховинська рада". Журналіст розповів, що попередньо дві компанії відпочивали в одному з закладів, як раптом між ними виник конфлікт.

В Ужгороді сталася перестрілка / фото: Віталій Глагола в Telegram

Призвідники конфлікту бейсбольними битами розбили автомобіль постраждалих BMW 5 на німецьких номерах. Після цього один з чоловіків дістав пістолет і зробив кілька пострілів. Двох постраждалих госпіталізували в найближчу лікарню з пораненнями від гумових куль.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як пізніше повідомили очевидці, зловмисник зробив 4 постріли у двох постраждалих, поранивши одного з них в тулуб з травматичного пістолета. Після пострілів чоловік втік. Правоохоронцям вдалося встановити особу нападника, на даний момент його розшукують.

В Ужгороді сталася перестрілка / фото: Віталій Глагола в Telegram

Повідомляється, що підозрюваного звуть Віталій, 1981 року народження. Він був присутній на місці конфлікту на автомобілі марки Peugeot на німецьких номерах. Однак після перестрілки покинув машину, втікши без неї.

Нагадаємо, що на Закарпатті п'яний чоловік пошкодив автомобіль швидкої допомоги вилами.

Як повідомляв портал Знай.иа у Мукачеві невідомі розстріляли аквапарк з гранатомета.

Також Знай.иа писав, що архітектора Закарпатської області засікли за порушенням карантину.