Як повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції Закарпаття, смертельна автопригода сталася вночі 06.07.2020 в селі Ільниця.

Загиблі в ДТП на Закарпатті, сріншот погибшие в ДТП на Закарпатье, скриншот

В результаті зіткнення мотоцикла марки "Kawasaki" та автомобіля ВА3, загинули два учасника дорожнього руху. Ними виявилися водій і пасажир мотоциклу, мешканці сусіднього села Осій. Варто відзначити, що загиблим було 16 і 20 років. Пізніше стало відомо, що 18-річний водій автомобіля був п'яний. Зі слів одного з очевидців ДТП, після зіткнення водій автівки намагався втекти з місця події.

Поки ж відомості про смертельне ДТП внесені в Єрдрей кваліфікації за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. По справі триває досудове розслідування.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, на Закарпатті сталася неприємна історія.

Також Знай.uа писав, що в селі Домбоки Мукачівського району Закарпатської області, 20-річний чоловік нехтуючи громадським порядком, взяв у руки вила і завдав чималого збитку транспортному засобу швидкої медичної допомоги.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Закарпатський центр з гідрометеорології попереджає жителів Закарпаття про можливе різке погіршення погодних умов.