Стало відомо про те, що на Закарпатті поховали єпископа Райчинця. Прийшло дуже багато людей.

Таким чином повідомляється, що голову Всеукраїнської ради Церков, старшого єпископа Союзу вільних церков християн євангельської віри України, Василя Райчинця поховали у селі Поляна, що знаходиться у Свалявському районі Закарпатської області.

С БОГОМ МЙ ДРУГ...

Geplaatst door Wally Bariesheff op Maandag 6 juli 2020

Син загиблого, Анатолій Райчинець написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook про те, що на похорон, які пройшли в понеділок, 6 липня, прийшло понад тисячу людей. Приїхали представники різних конфесій зі всієї країни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Василь Райчинець пішов з життя в суботу, 4 липня. Він перебував у лікарні міста Ужгорож. Пастор Анатолій Таран, редактор газети «Слово про слово» написав на своїй сторінці в одній із соціальних мереж про те, що причиною смерті стала коронавірусна хвороба.

Однак, пізніше, пост був видалений, і в коментарях Анатолій Якобчук пояснив, що побачив її в групі у служителів. Різні джерела пишуть про те, що у єпископа були великі проблеми з серцем.

Прощання проходило на стадіоні в Поляні, і людей просили дотримуватися дистанції щоб не наражати на небезпеку ні себе, ні інших. Поховали Василь Райчинця у закритій труні.

Нагадаємо, в Дніпрі судять вчителя-нелюда, який збезчестив юну ученицю - у в'язниці вже зачекалися.

Як повідомляв Знай.іа на Прикарпатті спіймали небезпечного шахрая в погонах — прикидався поліцейським і виманював гроші.

Знай.іа писав, під Одесою схопили чотирьох хлопців із Запоріжжя - полювали на дітей.