В Ужгороді невідомий пенсіонер напав на жінку. Вона не стала мовчати і розповіла про все в соціальній мережі Facebook. Вона виклала фотографію винуватця події і розповіла подробиці.

Юлія Станко опублікувала кілька фото, на яких видно подряпини і сліди від міцної хватки чоловіки на руці. Дівчина розповіла, що стояла на зупинці на площі Пэтефи, коли до неї підійшов пенсіонер і вчепився в руку. Він почав викручувати і дряпати руку. Дівчина стала кричати від болю. На допомогу їй підійшли водії маршруток, які відтягнули чоловіка похилого віку від дівчини.

В Ужгороді божевільний нападає на жінок Фото: скріншот

Юлія Станко також зазначила, що водії маршрутки принесли дезінфікуючий засіб і обробили подряпини. Також вони їй розповіли, що цей чоловік в парі зі старшою за віком жінкою регулярно тут ходять, а він з такою ж регулярністю вистачає жінок і дівчат. Водії відзначили, що даний пенсіонер може вчепитися в шию, руку або навіть вдарити по голові жінку.

Чоловіка з Ужгорода впізнали Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чоловік також був помічений в поїздках в маршрутках з метою побити жінок, тому його вже не беруть у маршрутки. Дівчина зазначила, що в цей день він подряпав її і ще одну дівчину.

Чоловік, який напав на ужгородку Фото: Юлія Станко

У коментарях користувачі впізнали винуватця події і розповіли, що це син і мама. Жінка змушена вигулювати чоловіка років 60-ти з-за того, що він інвалід дитинства з розумовою неповносправністю або психічними відхиленнями (як відзначили користувачі). Також в коментарях люди написали, що даний чоловік кидався на них, а також на доньку однієї з жінок.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі чоловіків вийшов вигулювати собаку в одних трусах.

Знай повідомляв, що киянин нацькував собаку на перехожих.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині екс-чиновник тероризує село.