Синоптики розповіли про погоду в Закарпатській області сьогодні: людям радять тепліше одягтися, особливо в горах. Про це повідомляє портал prozahid.com.

Так, за інформацією Укргідрометцентру, особливих опадів у регіоні не передбачається, однак треба враховувати мінливість погоди в горах. За прогнозом, у Закарпатській області сьогодні вдень температура навколишнього середовища буде 18 ° - 23 ° тепла. Погода обіцяє бути не дуже вітряною, вітер буде північно-західним, і дути зі швидкістю 8 - 10 метрів у секунду. При цьому наголошується, що в горах погода буде сильно відрізнятися - там прогнозують на сьогодні 10 ° - 15 ° тепла. Більш того, також можлива ймовірність туману у горах в окремих регіонах.

Що стосується міста Ужгород, там синоптики прогнозують наступну ситуацію: на поточний день обіцяють теплу погоду без сильної спеки, і невелику хмарність, дощів не передбачається. Температура повітря 19 ° - 21 ° тепла. Що стосується вітру - він буде північно-західним, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду.

Також Гідрометцентр дає прогноз погоди для автомобільних доріг в регіоні, там прогнозують хорошу погоду без опадів. В тумані видимість буде хорошою, в районі 200-500 метрів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, шалена стихія накриє харків'ян градом і грозами - не забудьте парасольки