Стало відомо про те, що відома закарпатська група «Марина і компанія» заспівали кавер на один відомих хіт з 80-их.

Таким чином, повідомляється, що група із Закарпаття «Марина і компанія» зняли на You Tube новий ролик, в якому виконали кавер на найпопулярнішу пісню від Кузьми Скрябіна «Мам».

Записували ролик в якомусь місцевому закладі, і варто відзначити, що вийшло це у них чудово. На їх каналі You Tube можна знайти масу роликів, які записувала закарпатська група.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що записують вони не тільки на старі пісні кавери, але і на сучасні. Приміром, одне з останніх відео – кавер на Пианобоя, Артік і Асті, і так далі. Так само, є і власні пісні. Група дуже популярна в своєму місті.

На каналі у них вже понад 60 тисяч передплатників, якщо так піде і далі, то зовсім скоро вони можуть отримати срібну кнопку за 100 тисяч передплатників. Більше роликів можна побачити у них на каналі.

Нагадаємо, Олена Кравець з Кварталу зворушила фанатів фотографією дочки.

Раніше портал "Знай.іа" повідомляв що зірка серіалу "величне століття" зробив з першою дружиною заради другий.

портал "Знай.іа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".