З різних джерел надходила інформація, в якій йшлося про те, що після сильних повеней в Карпатах в регіон не можна потрапити через повністю розмитих доріг обласного значення. Однак ці чутки були спростовані головою Закарпатської обласної державної адміністрації, пише uzhgorod.net.ua.

Так, за інформацією, отриманою журналістами, голова Закарпатської області Олексій Петров заявляє що в регіоні немає проблем з доїздом до потрібних населених пунктів. Петров скаржиться, що йому періодично надходять відомості про те, що туристи не їдуть за Закарпаття з-за поширення неправдивої інформації про розмитості доріг та пошкодження доріг. "Це не так, всі пошкодження, завдані за пару днів цього літа, були оперативно усунені! Проїзд є, дороги працюють, заторів немає!" - зазначає глава області.

Голова Закарпатської області Олексій Петров

Виходячи з страшної ситуації з затопленнями в області, Кабміном України було прийнято рішення про виділення великої суми компенсації сім'ям постраждалих від паводків - частина від 30 мільйонів гривень, які були виділені області.

Також Олексій Петров розповів, що частину коштів було виділено на реконструкцію та ремонт доріг в Міжгірському районі (в Давідово-Лопушному та в смт. Ясиня). За словами Петрова, там було тимчасово відновлено проїзд, влади забезпечили населення всім необхідним, і найближчим часом там почнуться активні роботи з відновлення дорожнього полотна. "Таким чином, інформація про те, що проїхати не можна - фейкова." - уточнив Петров.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, прикарпатцям затиснули компенсацію, яку виділив уряд — від усіх грошей, дадуть лише п'яту частину