Влада Ужгорода, незважаючи на туристичну привабливість міста, з нез'ясовних причин намагаються всіма силами знищити стародавнє місто з багатою історією. Про це повідомляє видання prozak.info.

Місто має багату історію, яка проявляється у тому числі у вузьких красивих вуличках, на яких стоять старовинні будівлі. В них раніше жили видатні люди, і в ті часи вже точно ніхто б не допустив такого варварського знищення міста. А мова йде про вулицю Бращайків 7, на якій розташований будинок, що представляє культурну та історичну сторону міста.

Цей будинок був одним з перших зведений чехами в районі Малого Галагова і ось вже зовсім скоро він буде відзначати свій ювілей - 100 років з моменту закладання першої цеглини. До речі, цей унікальний будинок був спроектований всесвітньо відомим чеським архітектором Адольфом Лібшером.

Проте нещодавно з'ясувалося, що будинок може і не достояти до свого дня народження - одній з мешканок з незрозумілих причин знадобився окремий вхід в підвал, який належитьт не тільки їй.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

І незважаючи на всі зусилля активістів внести цей унікальний історичний район в список спадщини ЮНЕСКО, навіть незважаючи на підтримку влади області, міська влада видає дозволи на реконструкцію та інші роботи в стародавніх будинках.