На Закарпатті особливо розумні індивіди вважають, що спробувати вирвати шматок України - хороша ідея. Правда, їх плани не оцінила прокуратура і нагадала де їм місце. Про успішну роботу прокурорів Закарпаття повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Так, проведене прокурорами слідство встановило що двоє чоловіків, один з громадянством України, а другий - іноземець - намагалися дестабілізувати ситуацію в регіоні шляхом проведення сумнівних нібито соціальних опитувань. Стало відомо, що ділки намагалися з допомогою нічого не підозрюючих людей оскаржити легитммність Тріанонського договору в міжнародних інституціях.

Заради цього вони надрукували величезну кількість бюлетенів, в яких явно або побічно читалися заклики до порушення територіальної цілісності держави. "Експертиза показала, що бюлетені, які вони використовували для анкетування, містили заклики до порушення територіальної цілісності України. У рамках подальшого слідства співробітниками Управління СБУ в Закарпатті перевіряється причетність інших осіб і організацій до можливої антиукраїнської діяльності. Прокуратура Закарпатської області забезпечує процесуальне керівництво за ходом досудового розслідування", – йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури в Закарпатській області.

Як повідомляв Знай.иа, Україна втратила відважного офіцера зі Львова - отримав "Золоту зірку" посмертно

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще