В Ужгороді люди вийшли на вулиці: там влада міста незаконно “віджали” частина будинку, який належав мешканцям. Під стінами суду жителі міста зібралися на мітинг, щоб відстояти свої права. Про це повідомляє видання zakarpattya.net.ua.

Вчора, 15-го липня члени ОСББ “Керчинское-Ужгород”, яке було створено в 2016 році вийшли з плакатами “Руки геть від власності ОСББ!”, “Не кради у наших дітей!!”, “СТОП рейдерам у владі!!!”. Швидше за все ці гасла були адресовані поточному голові міста Б. Андріїву.

Пікет під ужгородським судом: люди не хочуть віддавати свої приміщення

Предметом суперечок стали кілька підвальних приміщень, в яких розміщувалися гуртки для дітей з малювання та уроків іноземної мови. Як повідомляють мешканці, ці території давно належали їм, до того моменту, поки в 2019-му році Департамент міського господарства в особі громадянина Бабидорича Ст., всупереч законодавству реєструє за міською радою право власності на ці підвальні приміщення.

Люди впевнені: це нахабний рейдерське захоплення! За їх словами, це не перший випадок, коли в місті намагаються “віджати” приміщення: Департамент міського господарства вже провернув таку аферу з мешканцями ОСББ по вулиці Добролюбова, передавши приміщення ТОВ “НАШ ДОБРОБУТ”.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

До речі, це та ж контора, яка зараз значиться орендатором у незаконно виданих документах. На даний момент суддею Ст. Бедьо було накладено арешт на приміщення, тому що їх уже кілька разів намагалися продати чиновники міської ради.