Ситуація з коронавірусом вплинула на багато сфер життя, в тому числі значні зміни відбулися і на ринку нерухомості: впали ціни на об'єкти, які продаються, так і на орендні точки. Цей обвал зачепив у тому числі і Ужгород, про це повідомляє видання uzhgorod.net.ua.

Вплинуло на ціни в тому числі те, що на час введення в країні карантину з міста поїхали по домівках студенти, які знімали дуже велика кількість квартир. Тепер житло, в якому жили молоді люди, пустує, і охочих заселитися заново поки що недостатньо, щоб покрити всі пропозиції на ринку. Орендодавці сподіваються, що з першого вересня, коли має початися навчання, ситуація покращиться, однак цього може і не відбутися, якщо карантинні обмеження будуть продовжені. На даний момент все залежить від того, чи буде навчання дистанційним.

Повідомляється, що за час карантину вартість квартир знизилася на 15-20%, але з часом ситуація стабілізувалася і ціни перестали скакати туди-сюди. Також ціни на об'єкти первинного ринку стали доступнішими, тепер більше охочих зможуть купити собі житло в місті.

Як повідомляв Знай.uа, в Закарпатті посилять карантин, китайський вірус не відступає

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще