У Закарпатській області стався страшний випадок: неадекватний водій ледь не забрав у могилу життя невинних людей. Про трагедію, яку вдалося уникнути розповів у своєму особистому телеграм-каналі Віталій Глагола.

Так, за інформацією молодої людини, в Ужгороді на вулиці Собранецкой прямо поруч з відділенням лікарні чорний автомобіль марки BMW протаранив автомобіль Ford, який належав медикам і як раз в той момент виїжджав з бригадою лікарів на виклик з приймального відділення станції швидкої допомоги.

Удар був такої сили, що всі, хто знаходився в кареті швидкої допомоги постраждали, а сам автомобіль перекинувся, і тільки дивом не загорівся. В результаті ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості 5 осіб: четверо членів бригади швидкої медичної допомоги і головний винуватець пригоди, який керував BMW.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не повідомляється чи був водій чорної іномарки п'яний, або під дією наркотичних речовин. Також правоохоронці не повідомляють особу лихача, однак з власних джерел Віталію Глаголі стало відомо, що за кермом цілком ймовірно міг перебувати зять екс-заступника начальника УДАІ УМВС в Закарпатській області Василя Бокача.