«За єдність Української держави» — з таким гаслом півсотні українських байкерів відправились в мотоподорож країною. За 14 днів вони планують подолати 7 тисяч кілометрів із заходу на схід і побувати в 51 українському місті. Стартували чоловіки і жінки з Ужгорода, а фінішують на Хортиці.

Фінішувавши, байкери замінять на щоглі український прапор, який було піднято в рамках цієї акції минулого року, а ще один кримсько-татарський довезуть до Чонгара і передадуть місцевій спільноті. В кожному місті впродовж мотопробігу до колони будуть приєднуватися нові учасники. Хтось планує проїхати всю відстань, хтось лише визначений для себе маршрут.

Нагадаємо, що у цьому році на території України знову українцям належить вибрати своє найбільш привабливе і найбільш впізнаване місто країни на 2020 рік: гідних претендентів багато, переможець буде лише один. Про цю подію розповідає інтернет-видання 1-tv.com.ua.

Серед кандидатів у переможці проекту "Місто України - національний вибір" - всі найбільші міста України, всього налічується аж 51 кандидат, так що українцям слід відповідально підходити до вибору свого фаворита, важливий будь-який голос. У список увійшли, зокрема, такі міста, як Маріуполь, Сєвєродонецьк, Нікополь, Сімферополь, Павлоград, і більш великі, такі як Одеса, Київ, Запоріжжя, Дніпро, та інші.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також стало відомо про те, що відома закарпатська група «Марина і компанія» заспівали кавер на один відомих хіт з 80-их.

Таким чином, повідомляється, що група із Закарпаття «Марина і компанія» зняли на You Tube новий ролик, в якому виконали кавер на найпопулярнішу пісню від Кузьми Скрябіна «Мам».

Записували ролик в якомусь місцевому закладі, і варто відзначити, що вийшло це у них чудово. На їх каналі You Tube можна знайти масу роликів, які записувала закарпатська група.

Нагадаємо, над Харковом пронісся яскрава комета, кадри захоплюють дах - раз на тисячу років