21 липня 2020 року, в м. Ужгороді на 59-му році життя, передчасно відійшла у вічність відомий український адвокат, журналіст, доктор юридичних наук, професор Ольга Антонівна Машкаринець.

Про це повідомила пресслужба Карпатського університету імені Августина Волошина.

Машкаринець народилася 01.11.1960 у місті Львів, проживала в Ужгороді де і померла.

"Ольга Антонівна була щирою, душевною людиною, гарною і люблячою мамою, вірною супутницею в сімейному житті, надійним другом, високопрофесійним фахівцем в галузі права та адвокатом, журналістом, педагогом, науковцем, патріотом своєї нації і держави України, прихожанкою та хористкою кафедрального храму апостола українського Андрія Первозваного Православної Церкви України м. Ужгорода",- розповіли про Ольгу Іванівну колеги.

Свою професійну діяльність адвоката поєднувала з викладацькою - працюючи професором кафедри правознавства та канонічного права Карпатського університету імені Августина Волошина та викладачем на юридичному факультеті Ужгородського національного університету.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ольга Машкаринец, фото: Карпатський університет
Ольга Машкаринец, фото: Карпатський університет

Як журналіст Ольга Антонівна працювала редактором відділу журналістських розслідувань газети "Срібна Земля".

У неї було іще дуже і дуже багато задумів і мрій на майбутнє, але безжалісна смерть передчасно забрала її від своїх любимих дочок, рідного чоловіка, поважаючих і люблячих її близьких, друзів та колег.

"З цієї сумної події, Управління Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України, ректора, науково-педагогічний колектив, співробітники та студенти Карпатського університету імені Августина Волошина, колеги по Адвокатському бюро «Срібна Земля» та редакції «Срібна Земля» висловлюють щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку із важкою і непоправимою втратою",- додали колеги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові пішов з життя легендарний художник, його обожнював увесь світ - Галичина схилила голови

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові поховають легендарного композитора Мирослава Скорика - скрипка маестро змовкла навіки

Також «Знай.uа» писав, що Нік Вуйчич захоплювався нею: в Одесі пішла з життя легенда Олена Ватан, сила духу, яка вразила весь світ